Saturday, March 24, 2012

Hiback Arowana.... berminat ?

Ini ikan saya... nama dia speedo... bukan bobo... bukan boboi boy... dah 5 bulan saya bela speedo ni...dari size 2-3 inchi sampai laa ni dah berapa inci aku pun tak tau.... panjang jugak lah... dan tahap kerakusan mcm citer Alien Vs Predator (korang penah tengok tak citer nih?) hahahaha.... itu yang seronok tuu...saya bangga bela speedo... korang ada ? ni aku post kan kehenseman speedo dan saya biarkan hangpa termanggu membuat telahan sendiri... oh yee.... dari mana saya dapat Speedo nih ? hahahaha mana lagi kalau bukan dari Bro Nadeen... terbaek dari ladang laaaa !!! Speedo...Not for sale... kalau  nak jugak...korang carik laa Nadeen... stok baka baekk punye !! (Nada Dafi)... 

Adios Amigos !


 
 
 
 
 

1 comment:

  1. kaler terang nie...perrgghh...
    superrbbb...marbeles

    ReplyDelete